Clicky

Cleanroom datarecovery

Wat betekent cleanroom recovery?

Wanneer er sprake is van een interne schade dan is de harde schijf niet meer benaderbaar of zichtbaar in schijfbeheer, vaak tikt of bromt de harde schijf of maakt een snerpend/krassend geluid, een reparatie nodig. De volgende problemen kunnen wij niet zelf oplossen, een cleanroom recovery is nodig voor dataherstel.

Cleanroom Recovery GoedKopeDataRecovery

Meest voorkomende problemen zijn

  • Defecte leeskoppen
  • Defecte Preamp
  • Motor / Lager vast
  • Na vallen of stoten – Tikt de harde schijf
  • Na vallen of stoten – Rotatie van de leesschijven niet mogelijk

Wat zeggen onze klanten?

A1 – fantastische service, kennis van zaken en zeer bekwaam bij het oplossen van recovery problemen, waar anderen veelal niet slagen – zeer aan te bevelen!

Ate van der Werff

Eigenlijk nooit bij stilgestaan om een back-up te maken van de hard disk van mijn laptop. Toen de HD crashte had ik een probleem! Op internet gezocht naar de redder in nood en kwam, mede door goede recensies, uit bij ” Goedkope Data Recovery”. De leesschijven bleken beschadigd en de leeskoppen werkten niet meer optimaal. Ondanks dat heeft Goedkope Data Recovery bijna 100 % van de data veilig kunnen stellen en op een externe hard disk gezet. Natuurlijk zeer blij met dit resultaat. Dank je wel GDR !

Arwin uit Tilburg

Uitstekende service! Gemaild met vraag naar offerte, maar kreeg bijna per omgaande advies hoe schijf met beschadigde connector te herstellen, met succes. Dank aan de heer de Groot!

N. van Alven

Direct aanmeldenTarieven0512 - 729 059Direct contactReviews