Clicky

Datarecovery

Data recovery

Data recovery is niet goedkoop, maar met onze vaste lage prijzen en een gratis diagnose zijn wij de goedkoopste van Nederland! Wij werken met professioneel apparatuur, vakkundige medewerkers en vol enthousiasme aan uw dataverlies. 96% van onze klanten beveelt ons aan; lees hier de reviews van onze klanten. .

N

GRATIS diagnose

Geen kosten, geen verplichtingen en uiteraard vrijblijvend.

N

Goedkoopste van Nederland

GoedkopeDataRecovery is snel en voordelig!

N

Veilig en vertrouwd

Professioneel, persoonlijk, zorgvuldig en discreet.

N

Vaste prijzen

Na de diagnose ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Harde schijven

Harde schijf recovery

Softwarematige data recovery

Wanneer de harde schijf goed functioneert, en geen fouten aangeeft, maar uw bestanden zijn niet toegankelijk dan is softwarematige data recovery een oplossing. Bij goed functionerende harde schijven en schijven die zichtbaar zijn in schijfbeheer, kan het voorkomen dat uw bestanden niet toegankelijk zijn of een andere vorm van dataverlies, meestal door een onhandigheid van de gebruiker. Beschadigde bestandsstructuur, formatteren of (per ongeluk) wissen van bestanden vallen onder logische software data recovery.

Dataverlies levert meestal 100% dataherstel op.

Complexe data recovery

Complexe recovery is noodzakelijk wanneer de lees- en/of schrijfkoppen van de harde schijf nog wel goed functioneren, maar de harde schijf niet meer benaderbaar is of niet zichtbaar is in het schijfbeheer. De harde schijf moet gerepareerd worden om toegang tot de data te verkrijgen. Complexe recovery voeren wij geheel zelfstandig uit.

Cleanroom data recovery

Wanneer de lees- of schrijfkoppen defect zijn of wanneer de motor of lager van de harde schijf is vastgelopen, dan is een cleanroomtraject nodig om de data te herstellen. Een cleanroom recovery voeren wij niet zelfstandig uit, maar dit wordt uitgevoerd in samenwerking met een jarenlange partner van ons. Wij bemiddelen het traject en zijn uw contactpersoon.

Heeft u vragen? Bel dan direct voor advies via  0512 – 729059

SSD - Solid State Drives

Solid State Drives

Wanneer een SSD (Solid State Drive) schijf niet meer benaderbaar is of niet aanwezig is in schijfbeheer, dan is een reparatie nodig om datarecovery mogelijk te maken.  Onderstaande problemen kunnen wij zelf oplossen.

 • Controller schade
 • Elektronisch schade
 • Firmware schade
 • ROM (her)programmeren
 • Verkeerd aangesloten voeding
 • Kortsluiting
 • SSD wachtwoord resetten

Komt u er niet helemaal uit?
Bel dan direct voor advies via   0512 – 729059

NAS

NAS ( Network Attached Storage )

Uw NAS (Network Attached Storage) moet hersteld worden wanneer u foutmeldingen van verschillende schijven uit uw NAS ontvangt. Uw NAS is bij ons ook in goede handen als uw systeem niet meer benaderbaar is of als u een reset heeft gedaan en uw gegevens zijn niet meer zichtbaar.

GoedkopeDataRecovery heeft veel ervaring met het herstellen van NAS-systemen. Wij herstellen alle soorten raid configuraties; zoals, JBOD, Raid0, Raid1, Raid5, Raid6, Raid10.

De experts van GoedkopeDataRecovery herstellen uw gegevens.

Mogelijke problemen

Dit zijn de meest voorkomende problemen bij een NAS:

 • Corrupte partitie- of bestandssystemen
 • Verandering in de RAID-configuratie
 • Harde schijf geformatteerd of partitie(s) verwijderd
 • Opzettelijk / per ongeluk verwijderde gegevens.
 • Servercrash
 • Stroomstoringen
 • Oververhitting

Bel direct voor advies via   0512 – 729059

Direct aanmeldenTarieven0512 - 729 059Direct contactWerkwijzeReviews