Clicky

Over ons

GoedkopeDataRecovery Drachten
Direct aanmelden

Goedkopedatarecovery verzorgt 1e lijns datarecovery, dit wil zeggen : wij kunnen zeker 93% van de problemen oplossen mits er geen interne schade zoals defecte leeskoppen of motor problemen zijn met de harde schijf.

Voor harde schijven met interne schade, zoals vastlopen , defecte leeskoppen of motorproblemen, maken wij gebruik van een partner met cleanroom faciliteiten, gevestig in Nederland, door onze samenwerking kunnen wij snel en goedkoper uw data terug halen (Cleanroom datarecovery).

Goedkopedatarecovery is al een aantal jaren met een klein team actief en werkt met veel plezier aan uw datarecovery opdracht(en), ook zijn we zeer flexibel en hanteren we ruime openingstijden, en zijn desnoods ook in het weekend aanwezig, onze communicatielijnen zijn direct en kort.

Om data recovery mogelijk te maken investeren wij in de nieuwste professionele hardware en software, zodat datarecovery toch mogelijk is zonder de harde schijf aan te bieden voor een cleanroom traject.

Klanten GoedkopeDataRecovery

Wij vermelden geen bedrijfsnamen of logo’s van klanten zodat onze geheimhouding hierin niet in twijfel wordt getrokken. Wij werken met zeer gevoelige informatie van klanten en daarom is geheimhouding en discretie het allerbelangrijkste in onze bedrijfsvoering. Wel kunnen we vermelden dat wij zaken doen met een breed veld van klanten, zoals:

  • Scholen en universiteiten
  • Advocaten, deurwaarders
  • Verzekeringsbedrijven
  • ICT bedrijven
  • Midden- en kleinbedrijf (mkb)
  • ZZP bedrijven
  • Instellingen
  • Verenigingen en Stichtingen
  • Particulieren

Wat zeggen onze klanten?

A1 – fantastische service, kennis van zaken en zeer bekwaam bij het oplossen van recovery problemen, waar anderen veelal niet slagen – zeer aan te bevelen!

Ate van der Werff

Eigenlijk nooit bij stilgestaan om een back-up te maken van de hard disk van mijn laptop. Toen de HD crashte had ik een probleem! Op internet gezocht naar de redder in nood en kwam, mede door goede recensies, uit bij ” Goedkope Data Recovery”. De leesschijven bleken beschadigd en de leeskoppen werkten niet meer optimaal. Ondanks dat heeft Goedkope Data Recovery bijna 100 % van de data veilig kunnen stellen en op een externe hard disk gezet. Natuurlijk zeer blij met dit resultaat. Dank je wel GDR !

Arwin uit Tilburg

Uitstekende service! Gemaild met vraag naar offerte, maar kreeg bijna per omgaande advies hoe schijf met beschadigde connector te herstellen, met succes. Dank aan de heer de Groot!

N. van Alven

Direct aanmeldenTarieven0512 - 729 059Direct contactReviews