Clicky

Reviews

Deel uw ervaring met ons!

Consumenten en bedrijven die overwegen een datarecovery te doen bij GoedkopeDataRecovery, kunnen uw ervaring lezen ter ondersteuning van hun beslissing.

Wellicht heeft u een klacht waar u graag snel een reactie op wilt. Stuur uw klacht via het formulier klachtenregeling.

Goedkope Data Recovery hanteert een all-in prijs voor harde schijven met logische en elektrische/hardware schade, vaak overlappen recovery’s van harde schijven beide soorten schade. Voor Interne schade zoals defecte leeskoppen wordt uw harde schijf aangeboden voor een cleanroom traject.

Klanten beoordelen GoedkopeDataRecovery met een 9,1

98 % van onze klanten beveelt GoedkopeDataRecovery aan

 •    Wendy

  Fijne communicatie. Alles (ook letterlijk) netjes voor elkaar!

 •    J.Bruinier

  Mijn Nas was niet meer bereikbaar. Dankzij Datarecovery heb ik , welis waar via Duitsland , bijna voor 100% van mijn verloren gewaande bestanden terug.

 •    Sander

  Prima, snelle service met een geslaagde recovery als resultaat.

 •    A.S.

  Onze WD my passport ultra 2tb die alleen gebruikt werd als backup voor foto’s en documenten ging zonder aantoonbare oorzaak kapot, dit toevallig net op het moment dat wij onze oude laptop hadden geschoond en weggedaan ivm aankoop van een nieuwe. Bleek dat het een hardware matig probleem was. In dat geval kan je absoluut niet meer spreken van goedkope datarecovery 🙁 De recovery moest plaats vinden in een cleanroom, eea werd uitbesteed. Uiteindelijk kreeg ik een linkje waarmee ik op een site terecht kon van de firma die de recovery uitvoerde. Ik kreeg een overzicht aangeboden met bestanden die terug te halen waren waarna ik aan kon geven of ik akkoord ging met de prijs in de offerte. Dan sta je voor een dilemma, bijna 1000€ betalen voor de babyfoto’s van je jongste die nog niet waren afgedrukt door omstandigheden..... Uiteindelijk de knoop maar doorgehakt. Na betaling kregen we binnen enkele dagen een nieuwe externe HD thuis gestuurd van 1TB waarop alle hele bestanden. Wil het toeval , het betrof een WD schijf... Ik ben nog niet geheel overtuigd van de kwaliteit van dit merk. We hebben gelukkig het grootste deel van onze foto’s terug, dat was het me uiteindelijk wel waard. Ondanks de , mijn inziens extreem hoge kostprijs, ben ik verder wel tevreden over de communicatie en afhandeling door het bedrijf.

 •    Barbara Stalvord

  Heel erg blij dat ze jullie mijn kaartje met vakantie foto’s konden herstellen. Binnen een week alles geregeld.

  Alle reviews

0512 - 729 059Stuur ons een emailHoe werken wij...Reviews