Clicky

SSD Data Recovery

SSD (Solid State Drive) data recovery

SSD staat voor Solid State Drive. Het kan voorkomen dat een SSD niet meer benaderbaar is of dat de schijf niet meer aanwezig is in het schijfbeheer. Data recovery aan uw SSD is dan noodzakelijk. De meest voorkomende problemen kunnen wij zelf oplossen.

Er zijn verschillende methodes om uw SSD te herstellen. Welke methode nodig is voor uw SSD, hangt af van het probleem.

SSD recovery

De meest voorkomende problemen

  • Controller schade
  • Elektronische schade
  • Firmware schade
  • ROM (her)programmeren
  • Verkeerd aangesloten adapter / voeding
  • Kortsluiting
  • SSD wachtwoord resetten

 

Softwarematige recovery

Softwarematige recovery is nodig wanneer de SSD goed functioneert en ook zichtbaar is in het schijfbeheer. Toch kan er data verlies optreden, óf kan data onbereikbaar worden. Meestal wordt dit veroorzaakt in het logische gedeelte (formatteren, virussen, wissen, etc.).

Controller- en firmware schade

Tijdens het opstarten van een SSD worden er een aantal opgeslagen parameters geladen. Firmware schade aan een SSD moet worden gerepareerd wanneer de parameters corrupte bestanden bevatten die het onmogelijk maken om over de data te beschikken.

Waarom GoedkopeDataRecovery?

GoedkopeDataRecovery helpt u met het terughalen van verloren data, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. In 95% van alle gevallen slagen wij erin om de verloren data succesvol te herstellen, mits er geen interne schade is. Voor data recovery hanteren wij vaste en transparant lage prijzen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Mocht u vragen hebben of wilt u een verhelderend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op via 0512 – 729 059.

0512 - 729 059Stuur ons een emailHoe werken wij...Reviews